CF MOTO hangi markanın yan ürünü?

Last Updated on Kasım 22, 2023 by admin

İlke olarak sürekli gelişim ve yenilikçi yapıyı benimsendiklerinden dolayı, CFMOTO çalışanlarının %25 inden fazlası AR-GE bölümü için çalışmaktadır. CFMOTO, 2011 yılından itibaren Türkiye’nin motosiklet sektörü satış lideri UMA (Uğur Motorlu Araçlar A.Ş) bünyesinde Türkiye pazarına girmiştir.

Mondial mi cf moto mu?

CFMoto, Çin motosiklet endüstrisinde birçok yönden bir keşif olmuştur. Pazarlama ve iş felsefesine karşı daha “batılı” ir tavrı benimsediler. Markalarını kullanarak dünya çapında satış yapan ve marka bilinirliğini teşvik eden birkaç Çinli motosiklet üreticisinden biridir.14 Kas 2021

CF MOTO 150 NK nasıl bir motor?

görsel olarak oldukça etkileyici bir motor. fiyat olarak da pek fena sayılmaz. alınabilir yani ben beğendim. 8.900tl satış fiyatı ile hakikaten kaliteli bir çinli… harika kaçıyor, şehir için ideal bir motosiklet, selesi biraz sert fakat f/p oranı harika. üstüne dikkat çekiyor caddede.

CF MOTO 250 SR nerenin malı?

Çinli marka olan CF Moto, ilk Süper Sport modeli cf moto 250 sr modelini satışa sundu. Firma yetkilileri “kazanmak için sür” sloganıyla motorlarına bir hayli güveniyor. Motor 249,2 cc hacimle, tek silindirle 20,5 kW güç üretebiliyor.2 Kas 2022

CF MOTO nasıl bir marka?

1989 yılında Çin’de kurulan CF Moto, her türlü yol ve yol dışı şartlarına uygun ATV, UTV modelleri, motosiklet ve scooter üreticisidir. CF Moto, yıllık 800.000 adet motosiklet ve 70 ülkede satılan 600.000 adet motosiklet üretim kapasitesine sahip, 1,6 milyon kare alana kurulu olan sektörün güçlü kuruluşlarındandır.

Mondial Çin malı mı?

Mondial Uğur Şirketler Grubu bünyesindeki Uğur Motorlu Araçlar kendi tescilli markası olan “Mondial” ile Motosiklet ve motorlu araçlar sektöründe faaliyet gösteren kuruluştur. Nazilli, Aydın´da kurulu Mondial 60.000 m² alanda kurulmuş motosiklet firmasıdır. 147 Ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr