2022 de ehliyet yenileme ücreti ne kadar?

Last Updated on Kasım 11, 2023 by admin

Ehliyet Yenileme Ücreti Ne Kadar? Eski tip ehliyetini yeni tip ehliyet ile değiştireceklerin ödeyecekleri ücret: 13+2 TL’dir. Yeni tip ehliyetlerini yenilemek isteyenlerin, kaybedenlerin veya çaldıranların ödeyecekleri ücret: 280 + 65 TL’dir. Toplamda 345 TL’ye denk gelmektedir.

Ehliyet yenileme ucreti hangi bankaya yatacak 2022?

Ehliyet harcı ve değerli kağıt bedelinin yatırılacağı bankalar; AKBANK. AKTİFBANK. ING BANK.

2022 ehliyet yenileme nasıl yapılır?

Yeni tip sürücü belgesi için ALO 199, “ALO 199 Mobil Uygulama” veya “nvi.gov.tr” adresinden randevu alınabilecek. Ehliyet değişimi için nüfus müdürlüklerinden alınacak olan randevuyla beraber gerekli belgeler ile başvurular alınacak.

Ehliyet yenileme 13 TL nereye yatırılacak?

Değerli kâğıt ve harç bedelleri; Maliye Bakanlığı vezneleri, anlaşmalı bankalar ve PTT şubelerine, Vakıf payı; Türk Polis Teşkilatının protokol yaptığı bankalara yatırılır.

Ehliyet için sağlık raporu aile hekiminden alınır mı?

Buna göre sürücü adayının, sağlık raporu almak için aile hekimlerine ve Bakanlıkça ruhsatlı özel sağlık kuruluşlarındaki pratisyen hekimlere başvurması gerekmektedir. Kişinin herhangi bir sağlık problemi yoksa sağlık raporu aile hekimi tarafından düzenlenir.10 Şub 2016

Ehliyet yenileme ücreti 15 TL nereye yatırılır?

Alınan Bedel BAĞIŞ DEĞİLDİR. Not : Bu bankalardan Ziraat Bankası ve Halk Bankası, Değerli Kağıt Bedeli ve Vakıf Hizmet Bedelini (13+2=15 TL.) birlikte tahsil etmektedir.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr