UPS kargo evden alıyor mu?

Last Updated on Kasım 7, 2023 by admin

İndirim kodu alındıktan sonra UPS Türkiye Çağrı Merkezini (444 00 66) arayıp, kodunuzu UPS yetkilisi ile paylaştıktan sonra adresinize kurye çağırabilir veya en yakın UPS şubesine uğrayarak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

UPS kargo Evden iade nasıl yapılır?

UPS İadeleri UPS Elektronik İade Etiketi: Müşteriniz için bir iade etiketini oluşturmanızı ve e-postayla göndermenizi sağlar. UPS İade Etiketini Yazdır ve Postala: UPS‘in müşteriniz için bir iade etiketini oluşturmasına ve postayla göndermesine izin vermenizi sağlar.

UPS kargo nasil Cagrilir?

İletişim

  • Tüm şubelerimize aşağıdaki adresimiz ve telefon numaralarımız aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Konusunda uzman ekiplerimiz size her konuda yardımcı olmak için hizmetinizdedir.
  • İletişim Bilgileri:
  • UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. UPS Türkiye.
  • Tel: 0850 255 00 66.
  • Kurye Rezervasyon.
  • Tel: 0850 255 00 66.
  • UPS kurye ücretli mi?

    Gönderi başına 11,95 TL+KDV. Bu hizmet sayesinde alıcınız paketi teslim alacağı saat aralığını belirleyebilir. UPS, sizin adınıza alıcınızı telefon ile arayarak teslimat saatini aşağıda yer alan zaman aralığından seçilmesi ile belirlenen aralıkta alıcı adresine teslimat yapılmasını gerçekleştirecektir.

    Kargo gönderimi evden nasıl yapılır?

    Adresten alım hizmetimiz kapsamında web sitemiz ya da mobil uygulamamız üzerinden kurye çağır formunu doldurabilir veya 0850 222 06 06 numaralı çağrı merkezimizi arayarak kurye çağırma talebinde bulunabilirsiniz.

    UPS Kargo ücreti ne kadar?

    0.5 kg: 22 Euro. 10 kg: 122.10 Euro. 20 kg: 178.20 Euro UPS kargo ücreti gerekir.

    Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
    [Toplam: 0 Ortalama: 0]

    Yorum yapın

    SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr