Geçmişe dönük GSM bazında kullanım Detaylarımı nereden öğrenebilirim?

Last Updated on Aralık 15, 2023 by admin

Geçmişe dönük GSM bazında kullanım detaylarımı nereden öğrenebilirim? Online Self Servis’te Raporlar ve Analizler altındaki Raporlar menüsünden ‘Hat bazında kullanım raporu’ ile istediğiniz aylar arasındaki kullanım detayınızın raporunu alabilirsiniz.

Ayrıntılı fatura ne demek?

Ayrıntılı fatura, kıymetleri üzerinden vergiye tabi olup da birden ziyade kap içinde gelen ve aynı zamanda çeşitli cins ve kıymette olan eşyadan, her kapta aynı cins ve kıymette ne miktar eşya bulunduğunu gösteren ve faturaya uygun bir şekilde, satıcı veya gönderici tarafından mahallinde düzenlenmiş bir belgedir.

Türk Telekom fatura dökümü nasıl alabilirim?

Düzenli ayrıntılı fatura talimatı 444 1 444 Türk Telekom müşteri hizmetleri Türk Telekom İnternet Online İşlemler ile Türk Telekom ofis ve mağazalarından alınabilmektedir.

Turkcell ayrıntılı fatura dökümü nasıl alınır?

Kullanım detaylarıma nasıl ulaşabilirim? Turkcell.com.tr anasayfasında hesabınıza giriş yapın. Ana menüde en altta bulunan “İşlem Merkezi” seçeneği üzerine gelin. Açılan ekranda “Faturalarım” altında yer alan “Fatura Analizi” seçeneğine tıklayın.

Telefondan gecmisi nasil cikarilir?

Belirli bir güne, özel bir tarih aralığına ya da tüm zamanlara ait belirli bir aktiviteyi veya Arama geçmişinizi silebilirsiniz.

  • Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
  • Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi. Arama geçmişi‘ne dokunun.
  • Silmek istediğiniz Arama geçmişini seçin.
  • Telefon geçmişi nasıl görünür?

    Çağrı geçmişini görüntüleme

  • Telefon uygulamasını açın.
  • Son Kişiler’e. dokunun.
  • Listenizdeki her çağrının yanında, aşağıdaki simgelerden birini veya birkaçını görürsünüz: Cevapsız çağrılar (kırmızı) Cevapladığınız çağrılar (mavi) Giden çağrılar (yeşil)
  • Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
    [Toplam: 0 Ortalama: 0]

    Yorum yapın

    SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr