Türk Telekomda numara değiştirme nasıl yapılır?

Last Updated on Kasım 1, 2023 by admin

1. www.turktelekom.com.tr üzerinden Online İşlemler menüsü üzerinden değişiklik sağlayabilirsiniz. 2. Türk Telekom Grup Mağazaları’mızı ziyaret edebilirsiniz. 3. 444 1 444 Türk Telekom Mobil Müşteri Hizmetleri’ni arayabilirsiniz.

Türk Telekom numara değiştirme işlemi ne kadar sürer?

Genel numara taşıma süreci maksimum 4 gün içinde sonuçlanmaktadır. Türk Telekom mobile yasal sahibi olduğunuz numaranızı taşıma talebinizi iletmek için size en yakın Türk Telekom mağazalarına gelerek ya da web sitemizdeki online başvuru formundan talep bırakabilirsiniz.

Numara değiştirme ücreti ne kadar?

Yeni hat almak yerine, numara değişikliği talebinde bulunursanız: Numara değişiklik işlemi ücreti 53,2 TL’dir. Numara değişikliği yaparak mevcut tüm haklarınızı yeni numaranıza aktarabilirsiniz.

Telefon numarası değişikliği nasıl yapılır?

Numaramı nasıl değiştirebilirim? Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa; Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell Mağazasına başvurmanız ya da 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri’ni aramanız yeterlidir.

Türk Telekom yeni hat ücreti ne kadar?

Yeni Hat tesisinde alınır, yıllık 117 TL’dir. Faturasız müşterilerden yeni hat tesisi esnasında peşin olarak tahsil edilirken, faturalı müşterilerin faturasına 12 eşit taksite bölünerek yansıtılır. Yeni Hat tesisinde alınır, yıllık 50,75 TL’dir.

Numara değişikliği için hat sahibine gerek var mı?

Sadece kendi adınıza kayıtlı veya faturası adınıza kesilen hatlar için numara taşıma talebinde bulunabilirsiniz. Hat adınıza kayıtlı değilse, hat sahibinin numara taşıma talebinde bulunması gerekmektedir.

Online işlemlerden numara değiştirme kaç gün sürer?

Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir.

Yeni telefon numarası nasıl alınır?

Yeni numara almak için hangi evraklara ihtiyacım var? Son 2 aydan birine ait sabit evrak (fatura, kredi kartı ekstresi veya ikametgah belgesi) Muhtar veya nüfus müdürlüğünden alınan ikametgah belgesinin aslı geçerlidir, e-devlet üzerinden alınan ikametgah belgesi bu başvuruda geçerlidir.

Numara değişince tarife değişir mi?

Tarifemi hattımı teslim edildikten sonra değiştirebilir miyim? Hayır, başvuru sırasında seçmiş olduğunuz tarife ve kampanya ile işleminiz devam eder. Dijitalden satın aldığım yeni hattımı ne zaman kullanmaya başlayabilirim?

Hat değiştirme işlemi nasıl yapılır?

Numaranızı taşımak istediğiniz operatörün bayisine gidin. Kimlik, ehliyet veya pasaport gibi resmi evraklar beraberinden götürülmelidir. Numara taşınırken geçmiş fatura dokümanı istenebilir. Dilediğiniz pakete seçerek numara taşıma işleminiz tamamlanır.29 Eki 2022

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr