10 ev neyi temsil ediyor?

Last Updated on Aralık 9, 2023 by admin

Astrolojide onuncu ev kariyerimizi, toplum önündeki statümüzü, ünümüzü gösterir. Başarılarımız, topluma nasıl katkıda bulunduğumuz da bu evin konusudur. Kişinin yaşamdaki hedefleri ve bu hedeflere nasıl ulaşabileceğini görmek için yine bu evi inceleriz.

Evlilik için Hangi ev?

Yedinci Ev, geleneksel olarak evlilik evi olarak adlandırılır, ancak ister aşkta ister arkadaşlıkta veya iş ortaklığında olsun, nasıl eşleşeceğinizi tanımlar.4 Tem 2022

10 ev hangi burç?

Klasik Astroloji’de: Bu evde hiç bir gezegen rahat değildir. Yöneticiler Oğlak ve Mars’tır.

10 ev Yengeç hangi meslek?

Yengeç burcunun ağırlıkta olduğu 9. ev; aile, çocuklar, ev yönetimi konularında eğitim olanağı sağlarken yine Yengeç burcuyla devam eden 10. ev yöneticilik yerine yardımcı pozisyonda kalmayı tercih edecek bir yapıyı da getirir.

Aşk evi Hangi ev?

Aşk, sevgili, çocuklar gibi duygusal ve ailevi ilişkilerle birlikte sanat, turizm, moda gibi ayrıntıları da ifade eden 5. ev; kişinin hobilerine, cinselliğine, hamileliğine ve romantik ilişkilerine dair önemli bilgiler yansıtır.18 Mar 2021

Meslek için hangi eve bakılır?

İyicil Venüs’ün onuncu evde olması genel olarak kariyer açısından şanslı bir gösterge olarak kabul edilir. Özellikle de Venüs iyi açılar altındaysa kişi kariyer yolculuğunda otorite figürlerinden destek görebilecek ve daha iyi yerlere gelebilecektir.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr