Gülse Birsel gerçekte kimdir?

Last Updated on Kasım 28, 2023 by admin

Gülse Şener (Birsel) 11 Mart 1971, İstanbul doğumlu, Türk gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcıdır. Gülse (Şener) Birsel 11 Mart 1971 tarihinde İstanbul’da doğdu. Beyoğlu Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi’nde Ekonomi okumaya başladı.

Gülse Birsel Columbia ne mezunu?

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Birsel, öğrencilik yıllarında muhabir olarak çalışmaya başladı. 1994 yılında Colombia Üniversitesi’nde sinema üzerine master yapan Gülse Birsel, Türkiye’ye dönünce birçok gazete ve dergide köşe yazarlığı ve yayın yönetmenliğini yaptı.

Murat Birsel ne mezunu?

Murat Birsel 1960 senesinde İzmir’de dünyaya geldi. İlköğrenimini Ankara İlkokulu’nda tamamlayan Birse, sonraları Saint Joseph ve İzmir Atatürk Lisesi’nde okudu. 9 Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra 1980 senesinde gazeteciliğe başladı.

Gülse Birsel ne kadar kazanıyor?

Gülse Birsel 1 milyon lira kazanacak.7 Ağu 2019

Murat Birsel evli mi?

Kişisel yaşamı Gülse Birsel, Fransa’nın Cannes şehrinde Ayşe Arman aracılığıyla tanıştığı Salah Birsel‘in akrabası olan gazeteci ve televizyoncu Murat Birsel ile bir yıl sonra Ağustos 1999’da evlendi. Anne olmaya uygun biri olmadığını ifade eden Birsel‘in çocuğu bulunmamaktadır.

Gülse Birsel burun estetiği yaptırdı mı?

“Estetik yaptırıyor musunuz?” şeklindeki bir soruya da yanıt veren Birsel, “Sırrım gülsuyu ve hayata pozitif bakmak diyemeyeceğim! Göz kenarı ve iki kaş arasında botoks, burnumda geçici dolgu var. Bıçaklı-makaslı işlere bulaşmadım” diye konuştu.7 Eyl 2018

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr