Roberto Carlos hangi takımda oynuyor?

Last Updated on Aralık 10, 2023 by admin

10 Nisan 1973, Garça, São Paulo), şu anda Real Madrid’in uluslararası futbol elçisi olarak çalışan Brezilyalı eski millî futbolcu ve teknik direktördür. * Yalnızca lig maçları ve gollerini içerir.

Roberto Carlos 2022 de hangi takımda oynuyor?

Hint kulübü Delhi Dynamos, Brezilyalı teknik direkör Roberto Carlos ile anlaştı. Hindistan Süper Lig takımlarından Delhi Dynamos, Türkiye’de Sivasspor ve Akhisar Belediyespor’u çalıştıran Brezilyalı teknik direkör Roberto Carlos ile anlaştıklarını açıkladı.

Roberto Carlos hangi takımlara gitti?

Brezilya’da Palmeiras forması giyerken 1993’te Inter’e transfer olup Avrupa defterini açan Roberto Carlos, 1996 yılında 11 yıl sürecek Real Madrid kariyerine adım atmıştı. 2007’de Real Madrid’den ayrılan Brezilyalı efsane Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.8 Oca 2022

Roberto Carlos Fenerbahçe den neden ayrıldı?

Karşılıklı anlayışla Fenerbahçeden ayrılıyorum.” Roberto Carlos, Türkiye’de ve Fenerbahçe‘de olduğu sürede güzel şeyler verdiğini dile getirerek, “Futbol kariyerim bittikten sonra saha dışında Real Madrid’de de olabilirim. Eğer Fenerbahçe bana bir teklif yaparsa, bir kez daha burada olmaktan mutluluk duyarım.

Roberto Carlos Fenerbahçe de şampiyon oldu mu?

Brezilyalı yıldız, Türkiye’de lig şampiyonluğu yaşamasa da iki kez TFF Süper Kupası’nı kazanan ekipte pay sahibi oldu. Almanya’nın Köln kentinde 5 Ağustos 2007 tarihinde oynanan ve Zico yönetimindeki Fenerbahçe‘nin Beşiktaş’ı 2-1 yendiği final sonucu Carlos, Fenerbahçe kariyerindeki ilk kupasını kazanmış oldu.

Roberto carlosun oğlu kimdir?

Christopher da Silva RochaLuca da Silva RochaCarlos Eduardo da Silva RochaRoberto Carlos Júnior da…

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr