Momesalic merhem hangi hastalıklarda kullanılır?

Last Updated on Aralık 10, 2023 by admin

MOMESALİC, orta ile ağır derecede şiddetli sedef hastalığının tedavisinde kullanılır.

Momesalic krem kaşıntıya iyi gelir mi?

kollarımda ve sırtımda bulunan sedef hastalığı kaynaklı kızarma\pullanma\kaşınma sorunlarıma iyi gelen krem.

Momecon krem kortizonlu mu?

MOMECON beyaz, homojen krem olup, 30 gram krem içeren alüminyum tüplerde bulunmaktadır. MOMECON, deriye sürülerek kullanılmak üzere hazırlanan, kortizon-tipi bir hormon ilacıdır. Güçlü kortikosteroidler sınıfında yer alır.

Mometazon kortizon mu?

kortizon içeren bir tür ilaç.

Krem nedir ne işe yarar?

Bir merhem vücut yüzeyini yatıştırmak için kullanılan tıbbi bir ilaçdır. Yayğın olarak tüp ambalajlarda saklanılır. Cilde, yaralara ve mukozalara uygulama amaçlıdır.

Nerisona krem ne işe yarar?

NERİSONA C iltihabi belirtilerin ağırlıklı olduğu bakteri veya mantar enfeksiyonlarının başlangıç ve idame tedavisi için kullanılır. NERİSONA C yukarıda bahsedilen iltihabi ve alerjik deri hastalıklarının bakteriyel ve mantar enfeksiyonlarının önlenmesinde de kullanılır.

Psorcutan krem ne işe yarar?

PSORCUTAN® BETA sedef hastalığının (psoriasis vulgaris) tedavisi için kullanılır. Sedef hastalığı, deri hücreleri çok hızlı çoğalmaya başladığı zaman oluşur. Bu, kızarıklık, pullanma ve derinin kalınlaşmasına neden olur.

Ibuactive nedir ne işe yarar?

İBUACTİVE nedir ve ne için kullanılır ? hastalıklarında, omuz sertliği, bel ağrısı, lumbago, spor ve kaza yaralanmalarındaki ezilme, burkulma, gerilmelerin dıştan veya destekleyici tedavisinde kullanılır.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr