Pratik Bardak oyunu Nasıl Oynanır?

Last Updated on Aralık 8, 2023 by admin

Oyuncular kartların arka yüzü görünecek şekilde kartlarını yanlarında bulundururlar. Oyuncular aynı anda birer kart açarlar. Tüm oyuncular açılan kartlar arasında RAKAM, RENK veya SEMBOL eşleşmesi bulmaya çalışırlar. Bu eşleşmeden herhangi birini bulan oyuncu zile basar.

Hızlı Bardaklar oyunu kaç yaş?

Turbo Bardaklar oyunu 6 yaş ve üzeri ailecek oynanabilen eğlenceli bir oyundur.

Hızlı bardak oyunu nasıl oynanır?

Herkes bardaklarını dizdikten ve zile bastıktan sonra; zile basan ilk oyuncunun bardakları kontrol edilir, eğer bardaklarını doğru şekilde dizdi ise kartı kazanır ancak eğer bardaklar doğru dizilmemiş ise zile sonrasında basan oyuncu kartı kazanır.

Look Look kutu oyunu nasıl oynanır?

yüz kısımları yere gelecek şekilde önünüzdeki masaya yerleştirin. Yeterli sayıda kart toplayıp LOOK LOOK‘u heceleyen ilk oyuncu oyunu kazanır. Küçük çocuklar toplama ve çıkarma işlemlerini hızlı yapamadıklarından dolayı onlarla oynarken Toplama ve Çıkarma kartlarını desteden çıkartın.

Renkli Bardaklar nasil oynanir?

Bardaklarını karttaki düzen ve renk sırasına göre ilk dizen oyuncu zile basar. Ortaya dizilen kartlar bitince oyun sona erer. Her oyuncunun önündeki kartlar sayılır. Kimin kart sayısı daha fazla ise o oyunun galibidir.

Buldum oyunu nedir?

Buldum, çocukların ve yetişkinlerin oynayarak keyifli ve verimli vakit geçirebileceği bir akıl mantık zeka ve strateji oyunudur. Oyun 200 kart, oyun zemini ve kullanma kılavuzundan oluşur. Buldum oyunu ile çocuklar kartlarda yer alan görselleri, karışık görseller ile hazırlanan oyun zemininde bulmaya çalışırlar.

Neşeli bardaklar oyunu nasıl oynanır?

+ Her Oyuncu Beş Renkten Oluşan Bir Bardak Seti Alır, Önüne Dizer. + Amaç Ortaya Açılan Karttaki Görevi Yapmaya Çalışmaktır. + Karttaki Objelerin Resmedilme Şekli Bardakların Yan Yana Mı, Üst Üste Mi, Yoksa Farklı Kümeler Halinde Mi Dizileceğini Gösterir.

Akıllı bardaklar nasıl oynanir?

Bardakları doğru dizdiğini düşünen ilk oyuncu hemen zile basmalıdır. Herkes bardaklarını dizdikten ve zile bastıktan sonra; zile basan ilk oyuncunun bardakları kontrol edilir, eğer bardaklarını doğru şekilde dizdi ise kartı kazanır ancak eğer bardaklar doğru dizilmemiş ise zile sonrasında basan oyuncu kartı kazanır.

Cupcake oyunu nasıl oynanır?

Bütün kekler karıştırılır ve resimdeki şekilde oyun matının üzerine dağıtılır.üç adet renkli zarda keklerin yanına bırakılır. her kek 6 rengin kombinasyonlarından oluşur.her bir zarın yüzeylerindede bu 6 renk bulunur amaç zarları attıktan sonra oluşan renk kombinasyonuna uyan kekleri hızlıca bulmaktır.oyun puan sitemi …

Koridor nasıl oynanır kuralları?

Oyun oynana tabelada 81 adet kare bulunur. Kişiler karşı rakibinin ilk 9 karesine ulaşmak için verilen engelleri kullanır. Engellerin mantıklı olarak kullanılması, oyuncuların oyunu kazanmasına yardımcı olacaktır. Koridor oyununda kişiler birbirlerine karşı engellerle hamle yapar.20 May 2021

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr