Vodafone Yanımda nasıl giriş yapabilirim?

Last Updated on Aralık 12, 2023 by admin

Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki “Şifre Al” butonuna basarak veya S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz. Yurtdışında Vodafone Self Servis şifresi almak için ise +90 542 700 00 00 numarasına S yazıp SMS atılması gerekmektedir.

Yanımda uygulamasına neden giriş yapamıyorum?

Hattınız fatura borcu nedeniyle yasal takip altında olduğu durumda uygulamaya giriş gerçekleştiremezsiniz. Borcunuzu ödedikten sonra tekrar uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Şifresini öğrenmek istediğiniz hat üzerinden S yazıp 7000’e SMS göndererek şifre alabilirsiniz.

Vodafone hediye Çarkı bitti mi?

Hediye Çarkı Kampanya Esasları Kampanya 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir. Kampanyadan yararlanabilmek için abonelerin Vodafone Yanımda’nın en güncel sürümünü yüklemeleri gerekmektedir.

Vodafone 10 GB hediye nasıl alınır?

30 Kasım’a kadar Vodafone Mobil Ödeme’yi kullanarak harcamalarınızı faturanıza yansıtın, 10GB‘ye kadar hediye internet kazanın! Kampanyaya katılmak için KATIL GB yazıp 2020’ye göndermeyi unutmayın!

Yanımda ya giriş nasıl yapılır?

Giriş Adımları Vodafone Yanımda Uygulaması şifremi nasıl alırım? Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki “Şifre Al” butonuna basarak veya S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.

Vodafone Yanımda şifresini nasıl öğrenebilirim?

Self Servis SMS ile; “SIFRE” veya “S” yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek şifrenizin size mesaj olarak ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 7000 Sesli Yanıt Self Servisi arayarak; Cep telefonunuzdan 7000’i ücretsiz arayarak şifrenizi anında alabilirsiniz.

Vodafone 7000 e mesaj neden gitmiyor?

SMS Ayarları Android cihazlarda, cihaz ayarları kaynaklı olarak 7000 gibi 4 haneli numaralara mesaj göndermekte sorun yaşıyor olabilirsiniz. Cihazınızda önce Ayarlar’a girin, buradan Uygulamalar’a girin. Sağ üstte çıkan üç nokta ibaresine tıklayın ve Özel Erişim’i seçin.

Vodafone neden mesaj gelmiyor?

SMS Ayarları Hiçbir numaradan mesaj alamıyorsanız, SMS Servisiniz kapalı olabilir. Mesaj almak veya göndermek istediğiniz numaralar cihazınızda daha önceden engellenmiş olabilir. Kontrol için cihazınızın Ayarlar kısmına girin ve Mesajlar‘ı tıklayın. Engellenen Kişiler’e tıklayın.

Vodafone Yanımda Başvurular menüsü nerede?

Başvurumun güncel durumunu nasıl öğrenirim? Başvuru yaptığınız telefon numarası ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Başvurularım” menüsüne tıklayın. Başvuruda bulunduğunuz hattın güncel durumunu bu alandan öğrenebilirsiniz.

Vodafone Yanımda nasıl para yüklenir?

Hattıma nasıl TL yüklemesi yapabilirim? Vodafone Yanımda uygulaması: Uygulama üzerinden ana sayfada yer alan “TL Yükle” butonuna tıklayarak ya da “TL ve Kolay Paket Yükle” sekmesinde yer alan “TL Yükle” bölümüne girerek hızlı ve rahat bir şekilde TL yüklemesi gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr