Oha diyorum Cem nasıl öldü?

Last Updated on Aralık 1, 2023 by admin

Cem Korkmaz‘ın intihar etmesi sevenlerini derinden üzerken, neden intihar ettiği de merak ediliyor. Anahtarla dairenin kapısını açan arkadaşının Korkmaz‘ı kalorifer borusuna iple asılı şekilde bulmasının ardından olay yerine savcı ve polis gelerek incelemelerde bulundu.19 Ağu 2022

Oha diyorum Cem Kimdir?

1987 Bursa doğumlu; ilk ve orta öğretimini Bursa’da tamamlayan Cem Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Kendisi şu anda youtube’da “Oha diyorum!” ve “yapyap” kanalında sunuculuk yapmaktadır. Cem Korkmaz ayrıca Recep İvedik 4, G.O.R.A.

Oha diyorum Cem ne zaman oldu?

Youtuber olarak adını duyuran Cem Korkmaz 2 Kasım 2017’de intihar ederek herkesi şok etti. Peki Cem Korkmaz kimdir, Cem Korkmaz neden intihar etti? Bursa’da son yolculuğuna uğurlanan Cem Korkmaz 3 Kasım 2017’de Bursa’da cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’na defnedildi.1 Kas 2017

Korkmaz neden öldü?

Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Korkmaz 38 gün boyunca komada kalmış ancak 10 Temmuz 2013 günü ölmüştür.

Oha diyorum un sahibi kim?

Ersan Özer (d. 15 Haziran 1969; Hadımköy, İstanbul), Türk İnternet girişimcisi; televizyon yazarı, televizyon yönetmeni ve gazete yazarı.

Oha diyorum sahibi kim?

Oha Diyorum ve YapYap isimli YouTube kanallarının sahibi olan Melih Abuaf, kanalı yakından takip edenlerin ilgi odağında.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr