Nesine de ertelenen maç ne olur?

Last Updated on Kasım 3, 2023 by admin

Kuponunuzda yer alan müsabakalardan herhangi biri başlamadıysa ve 15 dakikalık kupon iptal süresi henüz dolmadıysa, kuponunuz iptal edilecek ve kupon bedeli Nesine.com üyelik hesabınıza iade edilecektir.

Iddaa maç iptal edilirse ne olur?

Kuponda yer alan maçlarda iptal veya erteleme durumları olduğunda İddaa Risk Yönetimi’nin yaptığı değerlendirmelere göre kuponlar sonuçlandırılır.

Maç başladıktan sonra iddaa oynanır mı?

bir maç kupon kabulü için esas alınan saatten daha erken başlarsa; bu maçı içeren ve maçın başlangıç saatinden önce oynanan kuponlar kabul edilir.yine bu maçı içeren ancak maçın başlangıç saatinden sonra oynanan kuponlar kabul edilir ama karşılaşmanın oranı bir (1) olarak alınır.

Bilyonerde maç iptal olursa ne olur?

Maçlar iptal olursa ne olur? Bir programda iptal edilen veya gereken tarihlerde oynanamayan müsabaka olduğu takdirde, o müsabakanın sonucu çekilişle belirlenir.

Iddaa duran maç ne olur?

Öncelikle maçın ertelenmesi oynanan kuponu kesinlikle geçersiz kılmıyor. İddaa‘ya göre herhangi bir nedenden ötürü bir maç ertelenmişse o maçın sonucunun belli olabilmesi için 24 saat içerisinde tekrar oynanması gerekiyor. Eğer maç 24 saat içinde tekrar oynanmazsa karşılaşmanın oranı 1.00 olarak kabul ediliyor.24 Oca 2022

Nesine de uzatmalar dahil mi?

BASKETBOL OYUNLARINDA ARTIK UZATMALAR DAHİL! Devre ve periyot sonuçlarına yönelik oyunlar dışındaki basketbol oyunları, maç uzatmaya giderse, uzatma sonuçları üzerinden değerlendirilecektir.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr