Vomepram ilaç ne işe yarar?

Last Updated on Aralık 20, 2023 by admin

VOMEPRAM, metoklopramid etkin maddesini içeren kusmayı önleyen bir ilaçtır (antiemetiktir). Beynin mide bulantısını ve kusmayı engelleyen bölgesi üzerinde etkililik gösterir.

Anti Nausea nedir ne işe yarar?

ANTİNAUSEA intramüsküler (kas içine) enjeksiyon, intravenöz (damar içine) enjeksiyon ve intravenöz (damar içine) infüzyon şeklinde uygulanır. Parenteral ANTİNAUSEA tedavisi acil durumlarda ve hastanın ağızdan ilaç alamadığı hallerde uygulanır.

Vomepram gebelikte kullanılır mı?

Gebelik dönemi Metoklopramid gebelikte ancak klinik olarak gerekli ise kullanılabilir.

Metpa ilaç ne işe yarar?

METPAMİD berrak, renksiz, kokusuz enjeksiyonluk çözelti içeren ampuller içinde sunulur. (antiemetiktir). Beynin mide bulantısını ve kusmayı engelleyen bölgesi üzerinde etkililik gösterir. uygulanamadığı durumlarda ikinci seçenek olarak kullanılır.

Cetmont 10 miligram ne işe yarar?

CETMONT alerjik rinit (alerjik nezlesi) ve alerjik rinitle (alerjik nezlesi) birlikte olan astım tedavisinde ve belirtilerinin (semptomlarının) giderilmesinde kullanılır.

Buscopan 10 mg Sanofi ne işe yarar?

Buscopan mide, mesane, , bağırsak, idrar ve safra yollarındaki ani ve şiddetli spazm ve ağrıları gideren son derece etkili bir ilaç olarak bilinmektedir. Ayrıca kadınların adet sancısı vb. kullanılabilir. 20 tabletlik bir kutu Buscopan, kas ağrısını gidermek için beyaz kapsüllerden oluşan bir ilaçtır.

Metadem ne işe yarar?

METADEM, steroidal olmayan antiinflamatuvar ilaçlar (NSAİİ’ler) (iltihap giderici) olarak adlandırılan ilaç grubundan bir ağrı kesicidir.

Tramosel yan etkileri nelerdir?

TRAMOSEL sersemlik, uyuşukluk, baş dönmesi ve bulanık görmeye neden olabilir ve böylece tepkilerinizi bozabilir. Tepkilerinizin etkilendiğini düşünüyorsanız araba veya diğer araçları sürmeyiniz, elektrikli cihazları kullanmayınız, makine çalıştırmayınız.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr