PIN kodu kaldirma mi?

Last Updated on Aralık 18, 2023 by admin

Android Pin Kodu Kaldırma

  • Telefonunuzun ayarlar bölümüne girin.
  • Güvenlik sekmesini seçin.
  • Karşınıza gelen menüden “SIM kartı kilidini ayarla” seçeneğine dokunun.
  • “SIM kartı kilitle” veya “SIM kodunu kapat” seçeneğini seçin.
  • Pin kodunuzu girin ve Tamam butonuna tıklayın.

10 Ağu 2022

SIM kart engeli nasıl kaldırılır?

SIM kart bloke kaldırma nasıl yapılır? **05*PUK numarası*yeni PIN numarası*yeni PIN numarası# arama tuşuna basınız. Bu işlemi 10 defadan fazla yanlış yapmanız durumunda, SIM kartınızı değiştirmeniz gerekir.

PIN kodu unutulursa ne yapılır?

PIN 1 numaranızı 3 kez arka arkaya hatalı girerseniz, sim kartınız bloke olur. Blokeyi kaldırmak için PUK 1 kodunu kullanmanız gerekir. PUK 1 kodu, bloke olan sim kartınızın yeniden kullanılabilir hale gelmesini ve blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşur. PUK 1 kodu değiştirilememektedir.

PIN kodu nasıl açılır Turkcell?

Turkcell.com.tr anasayfasında “Giriş” alanından Turkcell numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Üst menüden “İşlem Merkezi” seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta yer alan menüden “Ayarlarım” seçeneğine tıklayın. Burada “PUK NUMARAM” bölümünden PUK kodlarınızı öğrenebilirsiniz.

PIN kilitli ne demek?

E-imza şifrenizi 3 kez hatalı girmeniz durumunda güvenlik açısından nitelikli elektronik sertifikanız bloklanarak, kişi http://www.kamusm.gov.tr/ adresinden Yeni PIN oluşturana kadar kullanıma kapatılacaktır.

Kişisel PIN kodu nedir?

Kişisel kimlik numarası (PIN) bir güvenlik parolasıdır. Dört rakamlı numaradan oluşur. 0000-9999 arası 10.000 farklı parola oluşturulabilir. Orijinal açılımı Personal Identification Number’dır.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr