1 Money puan kaç TL?

Last Updated on Kasım 5, 2023 by admin

Migros. Moneylerini tüm Migros ve Macrocenter’larda 1 Money = 1 TL olarak harcayabilirsin. Moneylerini kullanmak istediğini kasiyere söylemen yeterli. Eğer kartın yanında değilse ve cep telefonun ile alışveriş yapıyorsan, Moneylerini kullanmak için sana gönderilen şifreyi kasiyerle paylaşman gerekir.

Money puan ne işe yarar?

Money Bonus kredi kartı ile Migros, 5M, Migrosjet, Sanal Market ve Macrocenter mağazalarından aldığınız ürünlerde Money indirimlerinden anında faydalanırsın. Tüm Bonus üye işyerlerinde Bonus’un tüm kampanyalarından, taksitli alışveriş ve ekstra Bonus imkanlarından faydalanabilirsin.

Money puan ne zaman yüklenir?

Kazandığım Money‘ler kartıma ne zaman yüklenir? Kampanya kapsamında verilen Money‘ler 2 iş günü içerisinde kartına yüklenecektir. Money‘lerinin son kullanım tarihi 31 Aralık 2021’dir.

Money bonus nasıl alınır?

“Başvur” butonuna tıklayarak Garanti BBVA Money Bonus‘a hemen başvurabilirsiniz. Dilerseniz Garanti BBVA Mobil’den, Garanti BBVA İnternet’ten, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi’nden veya şubelerimizden Money Bonus‘a başvuruda bulunabilirsiniz.

Migros puanlarımı nasıl öğrenebilirim?

Toplam Money puanlarımızı nereden takip edebiliriz? Money Bonus ile biriktirdiğiniz Money puanlarınızı Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan, Müşteri İletişim Merkezi / 444 0 333’den, Migros‘larda kiosklardan, ekstrenizden ve Migros grup mağazalarında alışveriş sırasında POS’lardan takip edebilirsiniz.

Migros Personel bonosu ne zaman yatar?

Günde 8 saat çalışıyorsunuz iki vardiya vardır servis yoktur yol parası verirler. Personel bono adında para yatar ve bununla alışveriş yapabilirsiniz. Maaşlar her ay 2 ye bölünerek 11 ve 26 sinde garanti bankasına yatar.

Money puan ile alkol alınır mı?

Puan kazanım üst limiti bulunmamaktadır. 2.500 TL alışveriş kotasına alkollü ürünler, sigara, TL yükleme ve elektrikli/elektronik ürünler, ramazan kolisi, yılbaşı sepetleri, milli piyanago çekleri ve kurban, bu kampanyadan kazanılan Money kullanımları ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir.

Migros Kumbaram nasıl kullanılır?

Kumbaram‘da biriken tutar, tüm Migros ve Macrocenter mağazalarında yapılan alışverişlerde istenilen bir zamanda değerlendirilebiliyor. Müşteriler Kumbaram bakiyelerini Migros Mobil uygulamasından ve Migros Kurumsal WhatsApp hizmetinden takip edebiliyor.

Bebemoney nedir nasıl kullanılır?

Bebe Money‘e Money kartınızla, www.money.com adresinden veya Migros Mobil Uygulaması’ndan veya SMS (BEBEMONEY yazıp bir boşluk bırakıp Money kart numaranızı yazın 5818’e SMS atın) ile kayıt olarak Bebe Money fırsatlarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Money Club Kart hangi mağazalarda geçerli?

Money Kart‘lar Veya Positive Card‘lar Nerelerde Kullanılır?

  • Anlaşmalı tüm Petrol Ofisi istasyonlarında Positive Card özelliği ile.
  • Migros, Macrocenter, 5M Migros ve Migrosjet mağazalarında ve Migros Sanal Market’te Money özelliği ile kullanılabilmektedir.
Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr