Büşra Pekin kiminle sevgili?

Last Updated on Kasım 18, 2023 by admin

Beyazıt Öztürk, 34 yaşındaki ünlü oyuncu Büşra Pekin ile nikah masasına oturdu.

Büşra Pekin ve Ersay Üner neden ayrıldı?

Büşra Pekin ve Ersay Üner‘in Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı Oyuncu Büşra Pekin ile söz yazarı ve besteci Ersay Üner, 6 yıllık aşklarını geçtiğimiz gün bitirdiklerini açıkladı. … Üner, ABD’ye yerleşmek isteyen Pekin‘e karşı çıkınca çift ayrıldı.

Büşra Pekin ve Ersay Üner barıştı mı?

6 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz sene sonlandıran Büşra Pekin ve Ersay Üner yeniden görüşmeye başladı. Koronavirüs salgını yüzünden yalardır evlerinden çıkmayan eski sevgililerin arasındaki buzlar eridi. Aynı sitede oturan eski sevgililer, korona günlerinde birbirlerine destek oluyor.

Ersay Üner ve Büşra Pekin sevgili mi?

Büşra Pekin ile müzisyen Ersay Üner‘in 2012’de başlayan aşkı 2019’da bitti. Birbirlerinin ardından tek kötü söz söylemediler.9 Şub 2022

1 Başka Güzel Büşra nereli?

30 Haziran 1982 yılında Suudi Arabistan’da doğan Büşra Pekin aslen İzmirlidir. İlk olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar televizon programıyla adını duyuran Pekin, Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümünden mezundur. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır ve hâlen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaktadır.11 Şub 2022

Büşra Pekin de estetik var mı?

Sessiz kaldığı dönemde kilo veren ve ufak estetik operasyonlar geçirdiğini belirten güzel oyuncunun eski halinden eser kalmadı. Sessizliğinin süresince kendisini merak eden takipçilerine Instagram üzerinden açıklamada bulundu.

Bu yazıya puan vermek iter misiniz?
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Yorum yapın

SoruYeri.com.tr Bilsen.com.tr